Autobelettering


Kwaliteiten van de kleeffolie

carwrapping

30 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat Van Bortel & co zich gespecialiseerd heeft in alle soorten kleeffolies. 95% van de door ons verkochte kleeffolies zijn van het kwaliteitsmerk 3M.

Net als bij elk ander product dat u aanschaft, is het ook bij kleeffolies belangrijk om u eerst goed te informeren voordat u een bepaald product uitkiest.
U kan hiervoor terecht in onze toonzaal, op de website, telefonisch of per mail.

3M Envision™ Print Wrap Folie IJ480Cv3 White

3M Envision™ Print Wrap Film 480Cv3 is flexibel genoeg om alles te wrappen van voertuigen, opleggers en boten tot gebouwen. Deze folie is een milieuvriendelijke optie voor bedrijven die zoeken naar een groenere oplossing. De flexibele 3M Envision™ Wrap Films zijn meer dan PVC-vrije folies: hun eigenschappen zetten een nieuwe standaard neer en zijn een perfecte aanvulling op de IJ380, de IJ180Cv3.

3M 1080

De “duallayer” folie met grijze, permanente comply Cv3 lijmlaag, werd speciaal door 3M ontworpen voor het volledig wrappen van voertuigen zonder diepe geulen of 3D-contouren en is geschikt voor montage op vlakke, gebogen en gewelfde ondergronden.
De speciale comply Cv3 lijmlaag laat de oorspronkelijke laklaag niet doorschijnen en zorgt dat luchtbellen via luchtkanalen in de lijmlaag verwijderbaar zijn.
Aanbreng temperatuur +16°C.

3M 100

Deze high-performance Premium Cast film zijn een reeks gekleurde films die speciaal zijn ontwikkeld om contour te snijden via de snijplotter.
De film serie is verkrijgbaar in 170 kleuren, waaronder 50 metallic tinten. Serie 100 films hebben een zeer goede vervormbaarheid voor toepassing op vlakke of gebogen oppervlakken, met of zonder klinknagels. Ze zijn bij uitstek geschikt voor eenvoudig snijden van kleine letters of complexe grafische afbeeldingen. Door de kleurloze lijm past dit materiaal perfect voor gebruik op ramen of andere transparante substraten.
Aanbreng temperatuur +8°C.

3M 80

Deze uitstekende cast films zijn een reeks gekleurde films die speciaal zijn ontwikkeld om contour te snijden via de snijplotter.
De film serie 80 is verkrijgbaar in 84 kleuren waaronder 8 metallic tinten.
Series 80 films hebben een goede vervormbaarheid voor toepassing op vlakke of gebogen oppervlakken, met of zonder rivets. Deze folie is uitstekend geschikt voor eenvoudig snijden van kleine letters of complexe grafische afbeeldingen.
Aanbreng temperatuur +8°C.

3M 50

Deze polymeer gekalanderde film is een reeks gekleurde films, verkrijgbaar in 60 kleuren. Aanbreng temperatuur +8°C.

3M 30

Deze monomeer gekalanderde films zijn een reeks van 39 glanzende en 35 matte gekleurde films die speciaal zijn ontwikkeld om contour te snijden via de snijplotter.
Aanbreng temperatuur +10°C.

3M controltac IJ180 met UV-laminaat

Deze gegoten films bieden een grote vervormbaarheid voor toepassingen op uitsparingen en diepe geulen. Controltac ™ technologie is een mechanische eigenschap van miljoenen glasbolletjes bovenop het lijmoppervlak. Dit minimaliseert het eerste contact van de lijm, waardoor de folie makkelijk kan verplaatst worden tijdens het aanbrengen. Dat zorgt voor een eenvoudigere installatie van grote formaten in een breed temperatuurbereik. Aanbreng temperatuur +8°C.

3M scotchcal IJ70 gegoten folie met UV-laminaat

3M Scotchcal™ Folies IJ 70 zijn witte en transparante gegoten pvc folies. Het zijn duurzame, maatvaste folies speciaal ontwikkeld voor digitale printers. Aanbreng temperatuur +10°C. - 38°C.

Avery 900 Super Cast

Gegoten kleeffolie – voor duurzame buitentoepassingen.
Deze kleeffolie is uitermate geschikt voor oneffen ondergronden, met of zonder klinknagels en voor holle of bolle oppervlakten. Ideaal voor auto’s (car-wrapping), bestelwagens, boten, sportvliegtuig, bewegwijzering, markeringen van overheids- en hulpdienstvoertuigen.
Voor een onberispelijke kwaliteits belettering.
Kleur- en weerbestendig.
Temperatuurbereik van -50°C tot 110 °C.
Aanbreng temperatuur +8°C.
De levensduur van de folies bedraagt:

  • 12 jaar voor zwart/wit
  • 10 jaar voor kleuren
  • 6 jaar voor metallics

Avery 800 Premium Cast

Gegoten kleeffolie. Kleeffolie voor de middelange termijn. Niet geschikt voor verwerking over klinknagels of diepe profielen. Voor kwalitatieve beletteringen op voer- en vaartuigen, bewegwijzering, reclameborden, raambelettering.
Kleur- en weerbestendig.
Temperatuurbereik van -40°C tot 110 °C.
Aanbreng temperatuur +8°C.
De levensduur van de folies bedraagt:

  • 10 jaar voor zwart/wit
  • 8 jaar voor kleuren
  • 5 jaar voor metallics